ENI&W Workshops

“Emosan Neuro Intelligentie & Well-being”

Emosan organiseert consultancy & coaching workshops, zowel op intercompany basis / open sessies waaraan deelnemers uit verschillende bedrijven kunnen deelnemen, als volledig tailormade op maat van uw bedrijf.

ENI&W Coaching Workshop

Tijdens deze 4-daagse intercompany workshop (om de 2 weken op dinsdag/vrijdag) brengen wij 6 tot 9 deelnemers van verschillende bedrijven samen (in vervoering). 

Ter voorbereiding bezorgen wij onze deelnemers het laatste Emosan boek ’69’ dat als leidraad dient voor deze interactieve workshop.

De samenstelling van deze groepen gebeurt weloverwogen om de kans op synergieën te maximaliseren – dit alles onder leiding van Christian Henrard.
Voor vragen en/of meer info kan u terecht op info@emosan.be.

In-house en op maat

Het “Emosan Neuro Intelligentie & Well-being” programma heeft een unieke toegevoegde waarde omdat het recente wetenschappelijke inzichten “vertaalt” naar de bedrijfswereld. 

Managers, medewerkers en bedrijfsleiders krijgen wetenschappelijk gefundeerde inzichten aangereikt om hun emotionele, sociale en leidinggevende vaardigheden te verbeteren.

Dankzij de verworven inzichten in onbewuste motivaties, aspiraties en verwachtingen van klanten in hun relatie met verkopers en leveranciers vormt Emosan Neuro Intelligentie ook voor commerciële medewerkers een doeltreffende meerwaarde. 

Neem gerust contact op met Christian Henrard om te bekijken welke concrete aanpak voor uw bedrijf het meest geschikt is via christianhenrard@emosan.be.